Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Historiens vÀrsta diktatorer" by Allt Om Historia # eBook PDF Kindle ePub Free

Historiens vÀrsta diktatorer

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Historiens vĂ€rsta diktatorer
  • Author : Allt Om Historia
  • Release Date : January 20, 2020
  • Genre: History,Books,Politics & Current Events,Political Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 317 KB

Description

Diktatur Ă€r ett av de mörkaste Ă€mnena i mĂ€nsklighetens historia och galenskapen kĂ€nner inga geografiska grĂ€nser. Livsfarliga tyranner har ödelagt lĂ€nder pĂ„ alla kontinenter med folkmord, förtryck och brutalitet. Diktaturer hör inte heller bara till det förflutna – styrelseskicket finns fortfarande kvar i lĂ€nder som sluter sig för omvĂ€rlden och hĂ„ller sina egna medborgare inspĂ€rrade under en hjĂ€rntvĂ€ttande och Ă„ngestskapande terrorregim.
I denna bok förekommer dock bara avlidna diktatorer. Du möter antikens sinnessjuka kejsare Nero och Caligula och fÄr en ny bild av Caesar som mannen bakom ett av historiens största massmord samt fÄr lÀsa om 1900-talets karismatiska folkförare Hitler, Mussolini och Stalin.
"Allt om Historia" tar med dig pĂ„ en halsbrytande resa till svunna tider, sĂ„ att du kan njuta av historiens största hĂ€ndelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra vĂ€rldskrigets frontlinjer, vikingarnas rĂ€der och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" Ă€r för dig som vill veta mer om spĂ€nnande och dramatiska hĂ€ndelser i det förflutna.


PDF Books "Historiens vÀrsta diktatorer" Online ePub Kindle